Waar kennen we hem toch van?


Van Zijn Gezin?

In 2001 getrouwd met Miranda en inmiddels hebben we twee kinderen.

Van zijn werk?

Sinds 1998 ben ik in dienst bij ZHE Trading bv te Heijningen.
Begonnen als service monteur voor onderhoudt van vooral compact tractoren.
In 2000 ben ik op de stoel gaan zitten van werkplaatschef wat ik met veel plezier heb gedaan tot 2006.
De functie van salesmanager kwam in 2006 beschikbaar wat mij een mooie uitdaging leek en deze functie voer ik nog steeds met veel ambitie en plezier uit. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van BCS, Pasquali, Ilmer en Rink machines. Meer weten over deze producten en de ZHE? neem dan eens een kijkje op Tractoren.info 

Van zijn hobby’s?

Naast mijn gezin en werk mag ik graag een ronde mountainbiken of spinnen in de sportschool.
De omgeving waar ik woon leent zich uitermate goed voor een ronde mountainbiken wegens de overvloed aan bossen en polders.

Groet,

Peter Kuijlen
06-22303413


Mailen kan ook:

Uw naam (verplicht)

Uw mailadres (verplicht)

telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag